IMG_0596.JPG

 

Zodra u de kans heeft, bekijk eens rustig uw gazon. Hou een denkbeeldige vierkantemeter in gedachte. Waarschijnlijk ziet u een combinatie van gras, indringers zoals onkruid en mos, misschien nog wat kale plekken?

Het gazon is voor sommigen een passie, maar voor de meesten een nachtmerrie. Een groene grasmat hoort nu eenmaal niet thuis in de natuur en heeft geen ecologische waarde. De eeuwige strijd tegen onkruid en mos is niet meer dan een correctie van moeder natuur.

In onze ontwerpen staat een ecologische meerwaarde steevast centraal. Dit wil niet zeggen dat er geen ruimte mag zijn voor een mooi gazon. 

Garden Concepts heeft de middelen en de kennis om uw grasmat op een verantwoorde manier in topconditie te houden.

Afhankelijk van uw wensen bieden wij eenmalige ingrepen aan tot year round opvolging al vanaf 4€ per m2.

We bezitten een uitgebreide vloot van machines, uniek in de uitgebreide regio (een aan aantal toestellen hieronder uitgelegd).  Zelfs indien het gras terug gedrongen is tot 10 à 15% werkt onze aanpak.

 

Contacteer ons voor een gratis bodemanalyse en offerte!

 

D21d-F-large_0.jpg

WALKER D21 ZITMAAIER

Een unieke frontmaaier van Amerikaanse makelij. Simpelweg het beste 'zwevende' maaidek op de markt. Het diep en volledig vlottend maaidek zorgt voor een onberispelijk maairesultaat. Maaien is dan ook onze passie. Het mooie streepeffect wordt verwezenlijk door het design van de Walker maaier. Dankzij het veersysteem van de maaier volgt en zweeft deze netjes over elke hindernis met als resultaat een perfect grasperk zonder scalping.

ELIET_DCZ_600.jpg

ELIET DZC600 DOORZAAICOMBINATIE

Innovatieve doorzaaitechniek Aangezien bij het doorzaaien het nieuw graszaad tussen de vegetatie van het bestaand gazon wordt ingebracht, is het essentieel voor het welslagen van de behandeling dat het graszaad zo snel als mogelijk kan ontkiemen en zo de groeikansen worden gemaximaliseerd. Het gepatenteerde werkingsprincipe van de DZC 600 brengt het zaad in optimale omstandigheden in.

eliet_e_501_pro_2.jpg

Eliet 501Pro dc verticuteermachine

Bij het verticuteren moeten de messen dus de vilt- en moslaag van uw gazonbodem vastgrijpen, lostrekken en bovenhalen. Krachtige professionele motoren en traploze zelfborgende hoogteverstelling. Onder het chassis zitten  de ELIET Permanent Puntige Messen™, die een gelijkmatig rendement garanderen.