IMG_5906.jpeg
 

EEN GAZON
IN TOPCONDITIE

Hebt u een minuutje? Stap eens naar buiten. Bekijk nu klein stukje van uw gazon. Wat ziet u? Waarschijnlijk een combinatie van gras, onkruid en mos, misschien wat kale plekken.  

Niet onlogisch. Een perfect groene grasmat hoort nu eenmaal niet thuis in de natuur. Onkruid en mos is dan ook niet meer of minder dan een correctie van moeder natuur.

Daarom staat in elk van onze ontwerpen een ecologische aanpak centraal. Garden Concepts zorgt ervoor dat uw grasmat in topconditie is, op een verantwoorde manier.

 
Bestand 10-11-17 09 26 27.jpeg
 

Uw tuin, onze zorg

Afhankelijk van uw wensen en noden bieden wij formules aan om uw gazon in topconditie te houden. Dit gaat van eenmalige ingrepen tot ‘year round’ opvolging. Prijzen starten al vanaf €3/m2

Topmateriaal, topresultaat

We bezitten een uitgebreide vloot van topmachines, uniek in de regio. Dit topmateriaal zorgt voor een topresultaat. Zelfs indien het gras is teruggedrongen tot 10 à 15%, werkt onze aanpak met deze machines.

 
 
 
 

 
D21d-F-large_0.jpg

Walker D21 zitmaaier

Een unieke frontmaaier van Amerikaanse makelij. Simpelweg het beste 'zwevende' maaidek op de markt. Het diep en volledig vlottend maaidek zorgt voor een onberispelijk maairesultaat. Maaien is dan ook onze passie. Het mooie streepeffect wordt verwezenlijk door het design van de Walker maaier.

ELIET_DCZ_600.jpg

ELIET DZC600 Doorzaaicombo

Innovatieve doorzaaitechniek Aangezien bij het doorzaaien het nieuw graszaad tussen de vegetatie van het bestaand gazon wordt ingebracht, is het essentieel voor het welslagen van de behandeling dat het graszaad zo snel als mogelijk kan ontkiemen en zo de groeikansen worden gemaximaliseerd.

eliet_e_501_pro_2.jpg

Eliet 501Pro dc verticuteermachine

Bij het verticuteren moeten de messen dus de vilt- en moslaag van uw gazonbodem vastgrijpen, lostrekken en bovenhalen. Krachtige professionele motoren en traploze zelfborgende hoogteverstelling. Onder het chassis zitten  de ELIET Permanent Puntige Messen™, die een gelijkmatig rendement garanderen.